Ønsker du å finne ut mer om hvordan dine medarbeidere virkelig har det?

#ansatt #arbeidsmiljø #handlingsplan #kompetanseoversikt #medarbeidersamtale #medarbeiderundersøkelse #motivasjon Aug 14, 2024

Arbeidsmiljøet spiller en avgjørende rolle for trivsel, produktivitet og samhold på arbeidsplassen. For at dine medarbeidere skal yte sitt beste, er det viktig å forstå hvordan de virkelig har det – både i arbeidshverdagen og på jobb generelt. Men som leder kan det være utfordrende å få en nøyaktig innsikt i deres behov, utfordringer og tilfredshet. Hvordan kan du få tilgang til denne verdifulle informasjonen?

Hos Din Omstilling hjelper vi deg med å sikre en helhetlig oppfølging av dine medarbeidere.

Vi bruker undersøkelser og kartlegginger som grunnlag for samtaler, noe som gir deg verdifull innsikt i hva som motiverer hver enkelt av dine ansatte, og hva som skal til for at de trives og presterer best mulig på jobb.

Hva kan vi hjelpe med?

  • Motivasjonsanalyse: For å få en dypere innsikt i hva som motiverer og driver hver enkelt av dine ansatte. Denne analysen gjør det enklere å følge opp og utvikle hver enkelt, noe som kan bidra til økt trivsel og ytelse.
  • Medarbeiderundersøkelser: Vi kartlegger nåsituasjonen på arbeidsplassen. Du får innsikt i hvordan dine ansatte har det på jobb, samt et overordnet bilde av organisasjonens tilstand. Denne innsikten kan brukes som et solid grunnlag før du som leder tar beslutninger om tiltak som skal iverksettes
  • Medarbeidersamtaler: Vi tilbyr støtte og veiledning i gjennomføring av medarbeidersamtaler, slik at disse blir en god opplevelse for begge parter. Ved hjelp av systemer som dokumenterer samtalene, registrerer oppgaver og setter mål for fremtiden, sikres god oppfølging og dokumentasjon.
  • Handlingsplaner: Basert på innsikten fra medarbeiderundersøkelser og samtaler, hjelper vi deg med å utarbeide konkrete handlingsplaner. Disse planene setter mål og følger opp oppgaver og aktiviteter som støtter den ansattes faglige og personlige utvikling. Handlingsplanen bør følges opp regelmessig i samarbeid med den ansatte.
  • Kompetanseoversikt: Vi kartlegger og tilrettelegger for utvikling i din virksomhet. Her setter vi fokus på behovet virksomheten har for strategisk kompetanse i tiden som kommer, slik at dere kan nå deres ønskede målsetninger.

 

Vi kan sikre at du får en dypere forståelse av arbeidsmiljøet i din virksomhet. Gjennom våre tjenester vil du kunne sikre at dine medarbeidere trives, utvikler seg og yter sitt beste.

Vårt mål er å bidra til å skape en arbeidsplass hvor medarbeiderne føler seg sett, hørt og verdsatt. Vi vet at et godt arbeidsmiljø er nøkkelen til økt motivasjon, lavere sykefravær og høyere produktivitet.

Din Omstilling – vi bidrar til effektive omstillings- og utviklingsprosesser i organisasjoner!